torsdag den 16. januar 2014

My weddingdress is in that card


Jeg er begyndt på, at få lidt inspiration fra instagram ved, at søge på diy som hashtags... der kommer så mange ideer frem(som ofte kan videreudvikles)! Der kom nogle pænt nice kort op, hvor man klippede i forsiden. Jeg fik lavet et bryllupskort hvor meningen er, at det skal ligne en bryllupskjole.
Men det er lidt upraktisk, at man kan se alt hvad der står skrevet i kortet synes jeg. Selvfølgelig kan man proppe kortet i en konvolut, men alligevel. 
Så jeg går og tænker på noget i den samme stil, men lidt videreudviklet. Jeg skal helt klart have afprøvet min ide indenfor de næste par dage, så indenfor den nærmeste fremtid vil der forhåbentligt dukke nogle lidt mere specielle kort op
Men det er utrolig nemt at lave kortet; du skal bare klippe det, som du nu vil have  det og så noget pynt på. Jeg valgte at tage noget meget enkelt som pynt, nemlig en papirsløjfe og papirbånd. Sløjfen jeg har lavet har I set, i stor før. Jeg har nemlig lavet en vejledning til dem her for et godt stykke tid siden. Jeg har dog lavet dem i en meget mindre størrelser og sat to af dem ovenpå hinanden. 
Hvad synes i om kortet?

4 kommentarer:

 1. Hvad med et lave kortet i en farve og så sætte en anden farve på som baggrund?
  Lidt ligesom dette: http://tinypic.com/r/2n4o6d/5
  Man skal jo så bare lime det orange fast på...

  SvarSlet
 2. Tror kortet ville se super fedt ud i sort og hvidt! :-)

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Super flot lavet!
  Er helt vild med sløjfen, så sød :)

  Knus
  - behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet