fredag den 27. december 2013

Help, I need your vote!

 

Jeg sidder i et lille dilemma... jeg er virkelig i tvivl om, om jeg har fået alle de slags diy med i min afstemning, som man kan lave? 
Vil gerne vide om jeg mangler nogle, derfor ville det være til stor hjælp hvis I lige gad skrive i kommentaren, om der mangler noget til min nye afstemning! -Jeg elsker at få jeres mening at vide og hvad I synes der mangler på bloggen. 
Siden jeg allerede er i gang med at skrive et spørgsmål, kommer der lige et spørgsmål til. Skal lige vide; vil I gerne have en room tour her på bloggen? 
I må også meget gerne lægge en kommentar om, at I måske har set et billede af noget super lækkert diy uden en tutorial til -så vil jeg prøve at finde en til jer eller lave en selv. 
P.s undskyld min manglende aktivitet på bloggen i det sidste stykke tid, men har  desværre været nede med influenza, jeg håber dog at I får nydt jeres ferie.

5 kommentarer:

 1. Det kunne være vildt fedt hvis du lavede en room tour, men jeg ved ikke om du har fået alle DIY's med, der er jo så mange forskellige. :)

  SvarSlet
 2. ROOM TOUR!! :-)
  Forresten, fed blog!

  Holder forresten et giveaway på min blog, præmien er wreck this journal..
  http://eventyrtid.blogspot.dk/2013/12/100-faste-lsere-giveaway_23.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) Tillykke med de 100 faste læsere! Dog deltager jeg ikke i din giweaway, da den ikke lige har min interesse så jeg synes, at nogle andre skal have lov til at vinde gaven :)

   Slet
 3. ROOM TOUR! Fed blog du har!

  Har du lyst til at følges?
  www.pinkistheway.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for det! Går ikke ind for "følg for følg" konceptet med blogs, men jeg vil da helt klart tjekke din blog ud og se om den har min interesse :)

   Slet