torsdag den 15. maj 2014

A RHINOCEROS


Så blev det endelig weekend, endda en dag før. Jeg begynder at blive mere og mere træt i mit hoved af at være i skole... der er så meget forberedelse til afgangsprøverne! Især fordi man skal kunne hele sit pensum udenad (eller i hvert fald have en masse noter), da man enten ingen forberedelsestid har, eller kun 40 min.
Men nok om det! Jeg har for et stykke tid siden tegnet dette næsehorn, og jeg synes egentlig resultatet blev meget godt, da det er første gang jeg prøver at tegne et næsehorn.
Til at tegne det med har jeg brugt en normal blyant og en skyggeblyant (Derwent Graphic Medium). Ellers fandt jeg et godt billede af at næsehorn på Google, så jeg havde noget at forholde mig til. Hvad synes I ellers om tegningen?
Håber at I får en god forlænget weekend!

4 kommentarer:

 1. Jeg synes at dit næsehorn er flot tegnet. Den ser dog lidt sur ud, men det gør sådan et næsehorn jo. Rene har engang passet et meget berømt næsehorn, der hed Brutalis. Det var så berømt, at der blevet lavet en tv-føljeton om den. Den er død nu, men det er ikke Rene's skyld for han passede den, da den boede ude i Givskud. Siden kom den til Afrika. Kh Joan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, tak Joan :) Lyder da spændende! Ærgerligt at den er død nu.

   Mvh Katrine

   Slet
 2. Flot!
  Minder mig om, at jeg skal til at tegne. Dog kommer det aldrig til at ligne dit næsehorn... Har helt droppet dyr og menneskekroppe! :)

  Smid en kommentar: Sidsejosefine.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :)
   Hvis du gerne vil lære, at tegne dyr og mennesker kan du tjekke nogle videoer ud på youtube. Jeg kan også lave en skridt for skridt med hvordan man tegner et næsehorn, hvis det er? :)

   Mvh Katrine

   Slet