søndag den 23. november 2014

HOW TO... CANDY WRAP

Her de sidste par dage har jeg været i gang med et projekt: candy wrap.
I har måske set tasker eller armbånd, som er candy wrappet, når I har været ude at gå, for det er kommet lidt på mode.
I hvert fald besluttede jeg mig for, at begynde på en pung til min veninde.
I kan bruge slikpapir, reklamer, blade, magasiner, kaffeposer osv. til det... kun fantasien sætter grænser! Jeg har brugt nogle blade som jeg har tapet ind med noget stort tape på den ene side sådan, at pungen kan tåle regn og selvfølgelig holder meget bedre.
Men I får lige en step by step guide. 


1. Start med at tape den ene side på det blad(eller andet) som du bruger, så det bliver mere holdbart. Efter det skal du klippe dem ud i størrelsen 5x11. 


2. Nu har du nogle stykker papir klar, så nu skal du i gang med at folde. Start med at folde papiret på midten og spred det så ud igen.


3. Nu skal du bruge den streg du kan se fra, da du foldede papiret på midten. Du skal nemlig folde begge sider ind til midt stregen og så folde papiret sammen sådan, at du får en lang strimmel som jeg har på billedet. 


4. Så skal du på en måde gøre det samme. Fold den lange strimmel på midten så du får en synlig streg. Fold derefter siderne ind til midten og fold den sammen. 


5. Oops! Det blev et lidt utydeligt billede. Men som I kan se, skal den se sådan ud til sidst. 


6. Det er svært at vise på et billede, men der et to "huller" i dem hvor I skal flette dem sammen ned i. 


Mit kamera er lidt træls med det ikke helt vil fokusere... men som I kan se, skal det se sådan her ud, når i har fået flettet dem igennem hinanden.
Jeg håber det er forståeligt med billederne, ellers må I lægge en kommentar. Men der skal lige prøves lidt frem og tilbage med det. Når øvelsen er der går det altså også ret stærkt :)

1 kommentar:

  1. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    SvarSlet