mandag den 8. september 2014

6 TIPS ABOUT HOW YOU BETTER REMEMBER THINGS YOU LEARN IN SCHOOL


1. Det kommer nok ikke som en overraskelse - men hvis du ikke får nok søvn, vil din hjerne ikke fungere optimalt! 

2. Husk at drikke nok vand - hvis du ikke drikker nok vand vil du få sværere ved at fokusere.

3. Det er forskelligt hvordan folk lærer - måske lærer du bedst ved at skrive tingene ned(på papir), læse det igennem flere gange, være aktiv imens du lærer om emnet eller noget helt andet. Prøv at eksperimentere lidt med hvordan du bedst lærer.

4. Måske er du en af dem som elsker at ligge at lytte til musik - hvad med at prøve at lytte til foredrag i stedet? Inde på restudy.dk kan du finde en masse forskellige skoleemner(9.klasse)/gymnasiale emner hvor du kan ligge og lytte til nogle lærere snakke om det.

5. Mange lærer bedre ved at have rørt sig inden de skal studere/ til time. Så hvis du har muligheden for det, så cykl til skole og tag en lille løbetur eller hop lidt rundt inden du laver dine lektier.

6. Du har sikkert opdaget, at du lærer bedre i de fag som du faktisk interesserer dig for. Så i de fag som du synes er lidt nederen, prøv at find en grund til hvorfor de kunne være nyttige for dig, og hvordan du kan bruge dem fremover, eller i din hverdag.

2 kommentarer:

 1. Det er nemlig rigtigt, at folk lærer på forskellige måder, så det er vigtigt at finde det, der passer til én selv! :D
  Superfin blog, du har her. Har tilmeldt mig på bloglovin.
  Håber, du kunne have lyst til at kigge forbi hos mig (:

  Amalie //
  mallevalle.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Betyder meget for mig du godt kan lide bloggen :)
   Kigger da lige forbi med det samme ;)

   Slet