tirsdag den 5. august 2014

HOW TO GET YOUR HOMEWORK DONE

Jeg har en virkelig irriterende hovedpine, der bare ikke gider at gå væk! Men det forhindrer mig dog ikke i, at dele nogle "back to school" råd med jer - hvordan man hurtigt kommer igennem sine lektier, på en grundig måde.1. Inden du laver dine lektier, så tag lige en tur udenfor hvor du laver noget aktivt. Bagefter vil du have meget lettere ved at fokusere på dine lektier.

2. Sluk tv'et og luk Facebook (eller andre sociale medier) ned... du vil blive overrasket over hvor meget af din tid det egentlig tager mens du laver lektier - og hvor meget af din koncentration!

3. Hvis du er lidt ligesom mig og gerne vil høre musik mens du laver lektier, men begynder at fokusere mere på lyrics'en end dine lektier - så find dig noget musik uden lyrics.

4. Hvis du har mulighed for det, så læg din mobil i et andet rum.

5. Hvis du går helt i stå ved et spørgsmål, så spring det over og kom tilbage til det senere. Når du så senere kommer tilbage til det,  kan du spørge en ven om hjælp.

Håber at rådene var til hjælp. Skriv en kommentar hvis du ønsker nogle specifikke råd til noget andet :)
- Bloggens Twitter har ikke været så aktiv her den sidste uge, pga. jeg har været på ferie og har postet blogindlæggene over mobilen.

2 kommentarer: